Gepubliceerd op 28 jun, 2022
Geplaatst in Algemeen Jeugd

Veel activiteiten tijdens het jeugdkamp

Afgelopen weekend ging de jeugd van Cupido op kamp naar de blokhut in Eibergen. Rond alf 11 verzamelden de meiden zich bij de Marke al dan niet uitgedost voor het thema, de boerderij. Daar werd een logo gemaakt door de groepen, brood gegeten en op naar de eerste activiteiten voor dit weekend. De jongste meiden gingen met de auto naar het blote voeten pad bij Erve Brooks en wat een feest. Na eerst de speelhal, met rodeostier onveilig te hebben gemaakt, gingen de schoenen uit en lopen maar door het water en de modder.

De oudste meiden gingen op de fiets naar Neede, waar ze bij D’ran een ware survival clinic kregen. Door 2 ervaren instructeurs werden de meiden door de netten, touwen en laddertjes geleid. Dit ging er erg fanatiek aan toe, zelf met een ware warming up.

De avond ging van start met een bonte avond, wat zijn er veel dansjes langsgekomen, iedereen deed spontaan mee. Ook was er een mooi optreden van een boer me z’n koeien. Maar de spanning begon te stijgen, wanneer begint nu het nachtspel….nou daar kwam Roos uit het bos gerent, ze had de geesten van Hans en Hennie gezien en die alle alle boerderij dieren uit de graven doen opstaan, deze moesten gezocht gaan worden door de kinderen. Alle kinderen gingen met of zonder begeleiding het bos in de dieren te zoeken met de kans dat ze gepakt zouden worden door Hans en Hennie, maar gelukkig, eind goed al goed. Na een korte nacht een goed ontbijt kon de dag weer beginnen. Het bos verkennen of er nog meer dieren zaten, gelukkig waren ze allen gevonden. Na de welverdiende tosti’s werd het spel levend stratego¬† met enthousiasme gespeeld. Op naar huis, op de fiets of auto, bij de Marke nog een kleine bqq en ging iedereen moe naar huis. Een geslaagd kamp, iedereen bedankt wie er was!!