Gepubliceerd op 7 dec, 2019
Geplaatst in Algemeen

Sinterklaas strooit met punten in Hengevelde

Cupido dames 1 heeft het cadeautje van de goedheiligman gretig uitgepakt middels een 4-0 overwinning in de thuisbasis sporthal de Marke gisterenavond tegen Rivo Rijsen.  Voor Cupido een belangrijke wedstrijd en met de behaalde 5 punten mogen de dames zich weer lijstaanvoerder noemen! Lynn Roorda: ”De eerste set begonnen we sterk met de juiste energie knalde we de punten binnen.  Deze set werd afgesloten met een 25 - 18 winst.
In de tweede set begon de pass wat minder, waardoor we de punten niet meer zelf konden maken. Mede dankzij goede invalbeurt van Meike Cent, haalde we ze in en hebben we deze set alsnog gewonnen met 25-22.

In de derde set hadden we al snel een grote voorsprong van 13-04. De tegenstander kwam terug dus moesten druk blijven zetten. Ondanks wat slordigheden aan onze kant hebben we deze set ook gewonnen met 25-11.

De laatste set hebben we ook netjes aan onze kant gehouden met een stand van 25-15. Tribune: bedankt voor de uitbundige support!

Heel belangrijk om ook even te vermelden is dat al onze teams, meisjes B, heren 1, dames 1, dames 2 en dames 3 vanavond hebben gewonnen met 4-0. Iedereen neemt 5 punten mee, leuk feestje in de kantine met verdiende bitterballen!

Onze eerstvolgende wedstrijd is op maandag 16 december om 20:00 in sporthal de Spil in Overdinkel tegen Volley'68".