Gepubliceerd op 4 sep, 2022
Geplaatst in Algemeen

Rabobank clubsupport, stem op Cupido

RABO CLUBSUPPORT 2022: WIJ DOEN WEER MEE! KUNNEN WIJ OP JOUW STEM REKENEN?

Vanaf maandag 5 september a.s. start de Rabo ClubSupport campagne weer. Ook Cupido doet hier dit jaar weer aan mee en we hopen hiermee weer een mooi bedrag te mogen ontvangen, dat we graag weer willen besteden aan onze jeugdleden.

WAT IS RABO CLUBSUPPORT?

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen om hun ambities te realiseren. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Dit alles doen ze samen met hun partners NOC*NSF, LKCA, kunstbende en verschillende sportbonden.

Help jij jouw club haar doel te behalen? Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard voor de club!

Voor de jeugd!

Cupido zal het bedrag, dat we met Rabo ClubSupport mogen ontvangen, besteden aan extra activiteiten voor de (jeugd)leden, denk hierbij aan het black light volleybal en de clinics van Johan Strokap.

HOE WERKT HET STEMMEN?

Dit kan vanaf 5 september a.s. door in te loggen in de Rabobank app of op de website van de Rabobank: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport. In de app kun je via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’ klikken op Rabo ClubSupport.

Stemmen kan tot en met 27 september a.s., dus stem jij ook op Cupido? Alvast hartelijk dank, ook namens onze jeugdleden!