Gepubliceerd op 30 sep, 2022
Geplaatst in Algemeen

Nieuwsflits september

Rabobank Clubsupport
Vandaag is de laatste stemdag voor Rabo Clubsupport.
Heb je nog niet gestemd…doe dat dan nog snel even.
www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Vrijdag 30 september; Cupido avond in de Marke
Komende vrijdag spelen we de eerste thuiswedstrijden van dit seizoen in de Marke.
Dames 1 speelt dit seizoen om 19.00 uur in plaats van 21.00 uur en nemen gedurende de wedstrijd het talent van de week onder hun hoede.
Naast dames 1 speelt meisjes B2 om 19.00 uur.
Heren 1, Dames 2 en Dames 3 spelen om 21.00 uur. Kom allemaal om aan te moedigen en na de wedstrijden even na te praten in de kantine.

Zaterdag 1 oktober; Bijeenkomst ‘Samen Hengevelde in de Marke
Zaterdag 1 oktober is er voor iedereen in Hengevelde die graag hoort hoe het ervoor staat en die wil meedenken over Toekomstbestendig Hengevelde, een bijeenkomst in de Marke. Het zou leuk zijn dat jullie hier zoveel mogelijk bij aanwezig zijn.
Voor meer info en aanmelden zie https://toekomstbestendighengevelde.nl/

Maandag 3 oktober; Jaarvergadering
Maandag 3 oktober is de jaarvergadering vanaf 20.30 uur voor alle leden van af de A-jeugd. Er wordt deze avond na 20.15 uur niet meer getraind. Deze avond is verplicht en bij afwezigheid dien je je af te melden via info@cupido-hengevelde.nl

Revue
Vanwege de voorbereidingen voor de revue kan de Marke op maandag 7 en woensdag 9 november NIET gebruikt worden voor trainingen.
Deze trainingsavonden dienen dus anders ingevuld te worden…. Wellicht een oefenwedstrijd bij een andere club, buitensport of een gezelligheidsactiviteit voor de teams? Wij rekenen op jullie begrip en creativiteit.
De Marke is op maandag 14 november weer beschikbaar voor trainingen.

VRAGEN, PROBLEMEN OF OPMERKINGEN?
Meld je bij het bestuur! Wij zijn een open vereniging en proberen voor iedereen een oplossing of een antwoord te vinden.