Gepubliceerd op 5 okt, 2021
Geplaatst in Algemeen

Nieuwsflits oktober

 NIEUWSFLITS 1 OKTOBER 2021

Corona maatregelen

We kunnen weer lekker volleyballen en wedstrijden spelen. In de sporthal volgen we de landelijke regels van dit moment. Voor het nuttigen van een drankje in de kantine is een Coronatoegangsbewijs/QR code (verkregen door vaccinatie of een test) verplicht. Heb je deze niet, dan kun je alleen buiten iets drinken. Dit is even niet anders.

De tribune is vrijgesteld van een Coronatoegangsbewijs/QR code.

We moeten het SAMEN doen en hopelijk leidt deze maatregel snel tot versoepelingen en terug naar normaal. Wij vragen jullie allemaal om hieraan mee te werken.

REMINDER Jaarvergadering

Op maandag 4 oktober houden we vanaf 20.30 uur onze jaarvergadering in conferentiezaal de Marke, voor alle leden vanaf meisjes A.

Wij vragen hier naar een Coronatoegangsbewijs/QR code.

Er wordt na 20.15 uur niet meer getraind!

Willen jullie je allemaal even aanmelden via info@cupido-hengevelde.nl?

Rabobank Clubsupport

Van 4 oktober tot 25 oktober kun je onze vereniging weer financieel steunen door een stem uit te brengen. Je kunt stemmen als je een rekening hebt bij de Rabobank Centraal Twente én lid bent van de Rabobank.

Ook vaders/moeders/opa's en oma's kun je vragen om te stemmen op ons! Wij gaan ervoor om het in 2020 ontvangen bedrag van € 955,00 te overstijgen! Half november weten we of dit gelukt is!

2 oktober: Bijeenkomst toekomstbestendig Hengevelde in de kerk

Komen jullie ook allemaal as. zaterdag v.a. 15.00 uur naar de kerk om mee te praten over de toekomst van Hengevelde op het gebied van sport, cultuur, wonen, zorg etc.?

Grijp je kans en ben erbij! We moeten met zoveel mogelijk mensen laten zien, dat we op het gebied van sport graag een nieuwe, grotere sporthal willen hebben!

VRAGEN, PROBLEMEN OF OPMERKINGEN?

Meld je bij het bestuur! Wij zijn een open vereniging en proberen voor iedereen een oplossing of een antwoord te vinden.