Gepubliceerd op 6 nov, 2022
Geplaatst in Algemeen

Nieuwsflits november

Rabobank Clubsupport

Met dank aan al jullie stemmen hebben wij op e het mooie bedrag van € 854,91 ontvangen van de Rabo Club Support actie. Een geweldig bedrag, bedankt voor het stemmen!

Succesvolle start in de competitie

Alle competitieteams draaien vanaf de start van dit seizoen goed mee in de competitie.

Vanavond (vrijdag 4 november) speelt Dames 1 en Meisjes B1 en B2 om 19.00 uur, en Dames 3 en Heren 1 om 21.00 uur.

De mini’s van de week bij Dames 1 vanavond zijn Maud Grefte en Diede Kuenenger.

Kom onze teams en deze mini’s vanavond even aanmoedigen op de tribune!

Jaarvergadering 3 oktober succesvol

De jaarvergadering op 3 oktober werd goed bezocht en er was actieve deelname aan de brainstormsessie. Voor het organiseren van het jubileumfeest in de zomer van 2023  hebben zich de volgende personen aangemeld; Marieke Beuving, Mirthe Escher, Susan Beuving, Inge Workel en Lotte Rotink en als reserves Esmeralda Oude Meijers en Rianne Hofmeijer.

Bij de Beach commissie sluiten Maik Jansen en Anouk Beuving aan.

Voor het onderzoeken van de mogelijkheden voor nieuwe wedstrijdshirts gaat de commissie materiaalbeheer actie ondernemen.

De input van de brainstormsessie is onderaan dit bericht te lezen.

Bedankt voor jullie aanwezigheid en actieve input!

Revue REMINDER

Zoals reeds eerder gemeld kan sporthal op maandag 7 en woensdag 9 november NIET gebruikt worden voor trainingen, vanwege de voorbereidingen voor de revue

De sporthal is op maandag 14 november weer beschikbaar voor trainingen.

Contributie innen

In week 45 of week 46 zal de helft van de verenigingscontributie geïnd worden en de bondscontributie. Zoals in de jaarvergadering besproken heeft de volleybalbond de bonds- en teamgelden de afgelopen jaren steeds verhoogd en daarom zal de door Cupido te innen bondscontributie dit seizoen ook iets hoger zijn.

Input Brainstormsessie

  • We zijn een actieve vereniging, waarbij heel veel leden actief zijn. Hoe creëren we betrokkenheid/activiteit bij iedereen?

Duidelijkheid over de taken, gericht en persoonlijk vragen, mee laten draaien op proef.

Met regelmaat vermelden in nieuwsflits welke activiteiten en zijn en dan ook om hulp vragen/Meer ‘verplichten’ per team/ Snelle doorstroming en geen vastgeroeste commissies/Online intekenlijst voor activiteiten /Jeugd erbij betrekken/Aan tafel de teams vragen en ook echt iedereen, dus ook de heren recreanten.

  • Welke activiteiten kunnen we ontplooien om volleybal in Hengevelde nog meer te promoten. Hoe kunnen we de ‘nieuwe’ inwoners van Hengevelde benaderen, ledenwerving..

Straat- buurt en familietoernooi organiseren, eventueel in samenwerking met de zomerfeesten/Zichtbaar zijn, veel foto’s en wedstrijdverslagen naar Ester sturen/  Maatjestraining voor de jeugd, iedereen mag vriendje-vriendinnetje meenemen/ Activiteit op school na schooltijd, dit is laagdrempelig voor de ouders/Activiteiten voor de basisschool, jeugd vroeg erbij betrekken/Folder in pakket voor de nieuwe inwoners van Hengevelde/Flyer mee bij de worstactie en deze door de bus gooien als de mensen er niet zijn/Nieuwe buren actief benaderen door de leden zelf/ Presentje voor degene die een nieuw lid binnen haalt/ Aanmeldingsformulier in welkomstpakket Hof van Twente/ Samen met handbal-voetbal via de kindergym iets opzetten /Mond op mond reclame door alle leden/ Ga na de training/wedstrijd samen iets drinken (voorbeeld Dames 2).

  • Wat willen jullie als input voor de commissie 50 jaar Cupido meegeven?Themafeestje voor het verenigingsgevoel/Bitterballen uit de frituur/Feest voor jong en oud in een tentje met een bandje/Liever klein en gezellig dan mega en sfeerloos /Alle verenigingen-heel Hengevelde erbij, zelf munten betalen en mensen van de club een aantal munten geven/Niet in mei-juni i.v.m. feestdagen en vakantie/Activiteit waardoor iedereen gemixed wordt/Met partners/Quiz-petje op-petje af/Geen themafeest/Feest voor leden en oud leden/Leuke dj en activiteit voor jong en oud/Dress code/Reünie voor oud leden, deze persoonlijk benaderen/Oude beelden/Iets aparts voor de jeugd in de middag/Iedere maand een kleine activiteit- ijkpunt om erbij stil te staan/Meet en greet/ Wie van de drie- wie was lid/Dansen
  • Wat is jullie mening over het bestuur met betrekking tot toegankelijkheid, inzet en wat zou anders kunnen/moeten?

Prima/Goed benaderbaar/Ga zo door/Top inzet/Kritische noot; eigenaarschap richting de SSGH/Goed de jeugd overal bij betrekken/Streng maar rechtvaardig/Het draait niet alleen om dames 1/Erg zichtbaar/Inzet wordt gewaardeerd /Toegankelijk en bereikbaar/Mix van leeftijden is prettig

VRAGEN, PROBLEMEN OF OPMERKINGEN?

Meld je bij het bestuur! Wij zijn een open vereniging en proberen voor iedereen een oplossing of een antwoord te vinden.