Gepubliceerd op 29 mei, 2022
Geplaatst in Algemeen

Nieuwsflits mei

Laatste training

Op maandagavond 30 mei is de laatste zaaltraining van het seizoen gepland.

Aansluitend aan de training krijgt iedereen van de vereniging een drankje met een hapje aangeboden in de kantine. Voor de mini’s hebben we een lekker ijsje.

Als er nog teams zijn die graag langer willen doortrainen in de zaal, dan kan dat. Graag doorgeven aan Myrthe Peters, 06-31960610, vanwege het boeken van de zaal.

Beachveld

Alle leden van Cupido kunnen de hele zomer gratis beachvolleyballen op onze beach- velden. Wil je gebruik maken van het beachveld en zeker zijn van de mogelijkheid om te spelen, app dan even met Monique Grefte 06-18993195.

Volleybalverenigingen uit de regio kunnen gebruik maken van het veld na reservering voor € 7,50 per uur.

Inleveren van de shirtstassen


Wil elk team de tassen met de shirts en de spelerspasjes in de Cupido kast in de Marke zetten, zodat dit kan worden uitgezocht deze zomer.

Diensten Zomerfeesten

Voor de Zomerfeesten Hengevelde hebben we een extra oproep gekregen voor het invullen van de volgende diensten (kaartverkoop en muntenkassa):

Vrijdag 17 juni: 20.30-23.00 uur: 2x

Zaterdagmiddag 18 juni 12.00-14.30 2x /14.30-17.00 2x / 17.00-19.30 uur 2x

Zondagmiddag 19 juni: 12.00-14.30 2x /14.30-17.00 2x / 17.00-19.30 uur 2x

WIE KAN/WIL DIT INVULLEN? Mail naar info@cupido-hengevelde.nl

Er is ook nog hulp nodig bij het opbouwen van de feesttenten en barren (Voor de heren op dinsdagavond) en de aankleding (Voor de dames op woensdagavond).

We gaan ervan uit dat onze leden zich hiervoor melden op het zomerfeestterrein, zoals ook altijd in voorgaande jaren het geval was.

Vrijwilligersavond Hart voor Cupido

Alle commissieleden, trainers en bestuursleden zijn op vrijdagavond 1 juli vanaf 19.00 uur uitgenodigd voor de vrijwilligersavond van dit seizoen. Als blijk van waardering voor het vele werk dat er verzet is afgelopen seizoen wordt jullie een tapasbuffet aangeboden inclusief alle drankjes. Ook verzinnen wij een leuke activiteit.

De locatie voor deze avond is het sportcafé en (hopelijk)het terras van de Marke.

Beachtoernooi

Op zondag 11 september staat het Beachtoernooi gepland, waarvoor de voorbereidingen al gestart zijn. Blok deze datum, doe mee met je team of met je vrienden en zegt het voort. Natuurlijk hebben we voor de organisatie van deze dag ook weer hulp nodig (in de vorm van scheidsrechters, muntenverkoop, catering, teaminschrijving, aankleding, promotie etc.)

Als je iets wilt doen voor dit mooie evenement op 11 september meld je dan bij

Martijn Vennegoor, Karlijn Wensink, Claudia Huisstede, Ester Wegdam, Lotte Goorden of Veronique Beuving

Bedankt voor de inzet en het spelplezier van afgelopen seizoen, wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie!