Gepubliceerd op 28 mei, 2019
Geplaatst in Algemeen

Nieuwsflits mei 2018

Laatste training

Komende maandagavond 27 mei is in principe de laatste zaaltraining van het seizoen.

Aansluitend aan de training krijgt iedereen van de vereniging een drankje met een hapje aangeboden in de kantine.

Voor de mini’s hebben we een lekker ijsje.

Alle leden van Cupido kunnen de hele zomer gratis beachvolleyballen op onze Beach velden. Wil je gebruik maken van het Beach veld en zeker zijn van de mogelijkheid om te spelen, meld dit dan bij Janet Koenderink via de mail info@cupido-hengevelde.nl of via de app 06-15474799. De sleutels van de Beach container moeten bij Janet worden opgehaald en ook weer bij haar worden ingeleverd.

Inleveren van de shirtjes tassen

Wil elk team de tassen met de shirts en de spelerspasjes in de Cupido kast in de Marke zetten, zodat dit kan worden uitgezocht deze zomer. Als je spelerspas verloopt dit jaar lever dan een nieuwe pasfoto in, zodat we deze naar de Nevobo kunnen sturen!

Woensdag 29 mei Cupido naar Dames Oranje Volleybal

Op woensdag 29 mei gaan we met maar liefst 32 personen van Cupido met een grote bus naar de Topsporthal in Apeldoorn. Het Nederlands Damesvolleybalteam speelt hier tegen Bulgarije in de Volleybal Nations League. We verzamelen om 16.45 uur bij de Marke.

Zaterdag 8 juni, regionale kampioenschappen Recreanten in de Marke

Op zaterdag 8 juni komen er zo’n 18 dames recreantenteams uit de A-poule naar Hengevelde, zij strijden om een podiumplek waarna het beste team door mag naar het landelijke kampioenschap recreanten! Ons eigen Dames Recreanten A team doet hier ook aan mee. Kom hun aanmoedigen deze zaterdag!

De wedstrijdleiding voor deze dag is inmiddels ingevuld. Bedankt alvast voor de helpers!

Diensten Zomerfeesten

Voor de Zomerfeesten Hengevelde staan nog drie diensten open.

zondag 16 juni: 21.00-eind 2 personen, vrijdag 21 juni 00.30 uur-eind 2 personen

en zondag 23 juni 20.30-23.00 2 personen

Voel je je geroepen, of weet je iemand die dit wil doen? Geef dit dan door via info@ cupido-hengevelde.nl. Alle helpers krijgen komende week een mailbericht met alle details.

Vrijwilligersavond Hart voor Cupido

Alle commissieleden, trainers en bestuursleden zijn op vrijdagavond 5 juli vanaf 19.00 uur uitgenodigd voor de vrijwilligersavond van dit seizoen. Als blijk van waardering voor het vele, geweldige werk dat er wederom verzet is afgelopen seizoen wordt hen een heerlijk buffet aangeboden inclusief alle drankjes. De locatie voor deze avond is het sportcafé en (hopelijk)het terras van de Marke.

Start Seizoen2019-2020

Vanaf maandag 2 september starten we weer met onze standaard trainingen voor de jeugd, senioren en recreanten. Wellicht beginnen de competitie spelende damesteams een week eerder, maar dat zal door de betreffende trainers met de teams besproken worden.

Alle informatie over trainingstijden, teamindelingen en trainers is bij jullie al bekend, maar zal ook zeker weer via het ledeninfo boekje worden verspreid per mail.

Ledenvergadering

De algemene ledenvergadering van Cupido, waarvoor alle leden vanaf de A-jeugd, alle trainers en alle ouders van de jeugd worden uitgenodigd vindt plaats op de eerste maandag van oktober, maandagavond 7 oktober.

Deze avond wordt er na 20.30 uurNIETmeer getraind. We zouden het fijn vinden om jullie allemaal te zien op de ledenvergadering om 20.30 uur in de vergaderzaal van de Marke.

Beachtoernooi

Op zaterdag 7 september (eerste zaterdag van september) staat het Beachtoernooi gepland, waarvoor de voorbereidingen al gestart zijn.

Na het toernooi is er in het sportcafé vanaf 22.00 uur uur een spetterende Beachparty. 

Blok deze datum en doe mee met je team of met je vrienden en zegt het voort.

Natuurlijk hebben we voor de organisatie van deze dag ook weer hulp nodig (in de vorm van scheidsrechters, muntenverkoop, catering, teaminschrijving, aankleding, promotie etc.)

Als je iets wilt doen voor dit mooie evenement op 7 september meld je dan even bij de

Beach Commissie (zie www.cupido-hengevelde.nl)

Bedankt voor alle inzet en spelplezier van afgelopen seizoen,

wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie!

15587972275ce95bab388ea436559143@cupido-hengevelde.nl" width="607" height="867" />