Gepubliceerd op 28 mrt, 2024
Geplaatst in Algemeen

Nieuwsflits maart

NIEUWS MAART 2024

Dames 1 kampioenschap 30 maart

Aanstaande zaterdag 30 maart kan Dames 1 tijdens de wedstrijd om 19.00 uur in Vasse kampioen worden en promoveren naar de derde divisie! Dit is een topprestatie en support van velen (in de kleuren groen en geel) bij deze wedstrijd en na de wedstrijd bij het kampioensfeest in het Kooltje zou geweldig zijn. De bus naar Vasse vertrekt om 15.30 uur, de wedstrijd is om 17.00 uur en we zijn rond 20.00 uur-20.30 uur terug in Hengevelde bij het Kooltje. De link om je op te geven voor de bus is https://www.ter-doest.nl/reserveren-ticket/  LET OP; VOL=VOL

Bekerwedstrijd Dames 1

Naast de kampioenswedstrijd van as zaterdag speelt Dames 1 op zaterdag 11 mei de finale van het bekertoernooi tegen derde divisionist ‘Rebo Woningmakelaardij Rebelle’. De tijd van de wedstrijd is nog onbekend. Details omtrent deze wedstrijd volgen.

           

      Worstactie 24/25 mei

Op 24/25 mei houden we de jaarlijks worstactie. We verkopen met alle leden van onze vereniging én de ouders van onze jeugdleden op de vrijdagavond en de zaterdagmorgen zoveel mogelijk metworst en grillworst. Dit is heel gezellig. De aanmeldformulieren zijn inmiddels verstuurd in de teamapps. Willen jullie je allemaal aanmelden en het aanmeldformulier terugsturen? Alvast bedankt namens de sponsorcommissie!

Jeugdkamp 

In het weekend van 20/21 april is het jeugdkamp voor de CMV Jeugd, Meisjes C en Meisjes B. Meer informatie over de locatie en vertrek- en terugkomsttijden volgt binnenkort!

      Millingen Buitentoernooi

In het weekend van vrijdag 31 mei tot zondag 2 juni wordt het Buitenvolleybaltoernooi Millingen weer georganiseerd. De activiteitencommissie heeft de betrokken teams al hiervoor benaderd. Meer informatie volgt nog.

      Contributie

Komende week wordt de contributie (voor de tweede helft van seizoen 2023-2024) geïnd bij onze leden. Het gaat om de tweede helft van de verenigingscontributie.

            Aan/afmelden

Afmeldingen voor volgend seizoen dienen voor 1 april bij ons binnen te zijn via het afmeldingsformulier op www.cupido-hengevelde.nlAfmeldingen na 1 april kunnen wij NIET meer doorgeven aan de volleybalbond voor de bondscontributie.

Vragen/opmerkingen/problemen/nieuwe ideeën?

Kom naar het bestuur en bespreek het! Wij zijn een open vereniging waar veel mogelijk is!

Groetjes Claudia Kolhoop, Janneke Ottenschot, Marleen Egberink en Veronique Beuving