Gepubliceerd op 19 jul, 2020
Geplaatst in Algemeen

NIEUWSFLITS JULI 2020

NIEUWS JULI 2020

Lees deze laatste nieuwsflits van seizoen2019-2020graag nog even door!

Eerste training

Op maandag 17 augustus (eerste schoolweek basisschool) starten de trainingen voor de mini’s, jeugd, senioren en recreanten. Een aantal teams beginnen al eerder, maar dat wordt door de trainers met de teams besproken.

Alle informatie over het nieuwe seizoen; trainingstijden, teamindelingen en trainers staat in het informatieboekje dat binnenkort wordt verspreid per mail.

Trainingspakken

Is je trainingsbroek of trainingsjack kapot? Lever deze dan in op 17 augustus in de kantine.

De pakken worden dan (indien mogelijk) z.s.m. gemaakt bij Ter Avest Sport.

Zo houden we alles netjes.

Beachveld

Alle leden van Cupido kunnen de hele zomer gratis beachvolleyballen op onze beachvelden. Graag even reserveren bij Monique Grefte via de app 06-18993195.

Beachtoernooi

Goed nieuws! Op zondag 6 september vanaf 13.00 uur staat er toch een beachtoernooi gepland, waarvoor de voorbereidingen in volle gang zijn. Dit jaar alleen voor jeugd vanaf 14 jaar en senioren. Op het veld zijn drankjes en snacks aanwezig. De beachparty in het sportcafe komt vanwege Corona te vervallen, we vieren na het toernooi een klein feestje op het veld.

We volgen de richtlijnen van het RIVM.

Doe mee met je team/vrienden/buren en schrijf in via beach@cupido-hengevelde.nl

Natuurlijk hebben we voor de organisatie ook weer hulp nodig op 4/5 september (opbouw en aankleding), 6 september (scheidsrechters, muntverkoop, catering, wedstrijdleiding) en

7 september (afbouw en opruimen). Geef even door als je kunt helpen, de beachcommissie zal alle teams ook nog zelf benaderen.

Scheidsrechter

We zoeken een Regio-2 volleybalscheidsrechter voor Dames 1, wie kent iemand of is bereid de opleiding te gaan doen en ongeveer 6 wedstrijden per jaar in de regio te fluiten op promotieklasse-niveau? Dit uiteraard tegen een mooie vergoeding.

Help ons uit de brand en bel Martijn Vennegoor 06-41862553.

ALLEMAAL TOT 17 AUGUSTUS EN EEN

FIJNE, GEZONDE & ZONNIGE VAKANTIE !