Gepubliceerd op 28 feb, 2024
Geplaatst in Algemeen

Nieuwsflits februari

  NIEUWS FEBRUARI 2024

Bedrijvenvolleybal Topavonden en Topresultaat

Op vrijdag en zaterdag 26/27 januari was de 25ste editie van Cupido’s bedrijvenvolleybaltoernooi. Zowel op vrijdag als op zaterdag waren er veel deelnemers met een goede, sportieve sfeer. Het toernooi heeft ook nog eens een topresultaat opgeleverd én een lid bij de dames recreanten!

Bedankt activiteitencommissie!

Stand in de competitie  

Over ca. 2 maanden eindigt de competitie van dit seizoen alweer. Cupido Dames 1, Dames 2 en Meisjes CMV N62 staan op dit moment eerste in de competitie en maken veel kans op kampioenschap.

De overige teams doen ook goed mee en staan als volgt op de ranglijst; D3 – 8e plek, DR1 – 10e plek, DR2 – 2e plek, H1 – 5e plek, MB1 – 3e plek, MB2 – 5e plek, MC1 – 5e plek, N6 1-3e plek, N2 1 en N2 2- 4e plek.  

Op https://www.volleybal.nl/competitie/zaal/de-marke-2 vind je alle thuiswedstrijden van alle teams de komende maanden. Kom naar de Marke om de teams aan te moedigen!

Bekerwedstrijden Dames 1 en Meisjes B1

Dames 1 heeft op 7 februari de kwartfinale gewonnen van het bekertoernooi tegen Vios Beltrum en speelt op 6 of op 13 maart de halve finale tegen derde divisionist Heyendaal Dames 1 uit Nijmegen. Meisjes B1 speelt binnenkort de kwartfinale van het bekertoernooi tegen WVC Volley. Deze datum wordt nog bepaald. 

De definitieve data van deze spannende wedstrijden zullen we nog communiceren, zodat we hopelijk een volle tribune hebben!

               REMINDER worstactie 24/25 mei

Op 24/25 mei houden we de jaarlijks worstactie. We verkopen met alle leden van onze vereniging én de ouders van onze jeugdleden op de vrijdagavond en de zaterdagmorgen zoveel mogelijk metworst en grilworst. Willen jullie op vrijdagavond 24 mei of zaterdagavond 25 mei graag allemaal een paar uurtjes vrijhouden?  Alvast bedankt namens de sponsorcommissie!

               Evaluatiegesprekken trainers en teams

De Technische Commissie heeft de evaluatiegesprekken met teams en trainers gehouden en wij zijn erg blij dat trainers Bruno, Alfred en Harmen hebben aangegeven om volgend jaar Dames 1, 2 en 3 te blijven trainen. Voor Heren 1 zoeken we nog een trainer, dus als iemand een tip heeft, horen we dat graag.

Ook spelers zijn ook altijd welkom in de competitieteams of recreantenteams. Ken je dus iemand die (terug) wil komen volleyballen bij de club, laat het ons dan weten!

Nieuws wedstrijdshirts en inspeel/trainingsshirts

De Commissie Materiaalbeheer heeft de keuze voor de wedstrijdshirts gemaakt. Deze shirts hebben helaas   wat vertraging opgelopen door leveringsproblemen en komen pas na de laatste competitiewedstrijden binnen. Wij kunnen daarom pas volgend seizoen starten in deze nieuwe shirts.

Van onze sponsor Kievit Sport krijgen we voor Heren 1 en voor Dames 1 nieuwe inspeel/trainingsshirts. De passhirts komen deze week nog binnen en na het doorgeven van maten en rugnummers zullen deze shirts hopelijk wel snel binnen zijn.

Jeugdkamp 

In het weekend van 20/21 april is het jeugdkamp voor de CMV Jeugd, Meisjes C en Meisjes B. Meer informatie volgt binnenkort!

Millingen

De datum voor Millingen is dit jaar 31 mei, 1 en 2 juni. Wij gaan er van uit daar met de seniorenteams heen te gaan. Hou deze data in ieder geval alvast vrij!  Meer informatie volgt later!

Vragen/opmerkingen/problemen/nieuwe ideeën ?

Kom naar het bestuur en bespreek het! Wij zijn een open vereniging waar veel mogelijk is!

Groetjes Claudia Kolhoop, Janneke Ottenschot, Marleen Egberink en Veronique Beuving