Gepubliceerd op 1 mrt, 2021
Geplaatst in Algemeen

Nieuwsflits februari 2021

Jeugd tot 27 jaar mag weer volleyballen,
trainingen buiten starten komende week!
Dinsdag hebben we allemaal gehoord dat er buiten weer in groepsverband getraind mag worden door iedereen tot 27 jaar, zonder onderling 1,5 meter afstand te bewaren. Mensen met klachten blijven uiteraard nog steeds thuis.
Dit is natuurlijk goed nieuws!
Afgelopen week hebben we, vanwege het mooie weer, ook al trainingen verzorgd voor de jongste jeugd, t/m Meisjes C.
Omdat de temperaturen de goede kant op gaan en de mogelijkheden verruimd zijn, breiden we dit komende week uit. Maandag starten we met alleen de jeugdteams. Vanaf woensdag (3 maart) mogen ook D1, 2 en 3 weer trainen.
De heren en recreantenteams mogen helaas nog niet starten vanwege hun leeftijd .
Wat gaan we doen?
Voorlopig gaan we uit van trainingen van één uur op maandag en woensdag. We trainen bij voorkeur op het beachveld, maar met de temperaturen van komende week lijkt dat, zonder schoenen, niet altijd prettig. Wellicht wijken we daarom uit naar het gras of andere buitenruimte. Houdt hier dus rekening mee qua schoenen. Is het weer echt te slecht/koud, dan gaat het niet door, en hoor je dat van de trainer. Let op: - Buitenschoeisel mee - Verschillende laagjes kleding, zodat je wat aan of uit kunt doen als het te koud of te warm wordt. - Neem een (fiets)hesje of ‘hardloop-verlichting’ mee, bijvoorbeeld een hesje met verlichting of verlichte armbanden. Allemaal heel veel volleybalplezier gewenst!!

TRAININGSSCHEMA
17.30 -18.30 Veld 1 /Veld 2 Niveau 3/4 Trainers: Roos, Jasmijn, Femke
18.30 -19.30 Veld1 N5/N6/MC Trainers: Susan, Marieke, Janne
Veld 2 A1/A2 Trainer: Mirthe
19.30 – 20.30 Veld 1: D1 Trainer: Maik
Veld 2: D2/3 Trainer: Martijn

Plannen gezamenlijke sportaccommodatie
Achter de schermen zijn een aantal mensen de afgelopen maanden erg druk geweest om te kijken naar de mogelijkheden voor een gezamenlijke nieuwe sporthal, gezamenlijke kantine en tennisbanen op Ruperts Erve (bij WVV). Dit zou natuurlijk fantastisch zijn! De financiële haalbaarheid van dit plan blijkt gunstig uit te pakken en de bereidheid tot samenvoegen van verschillende sporten is groot.
De komende periode zullen jullie door ons op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen, schetsen en verdere plannen.
Mochten mensen hierover met ons willen meedenken of iets willen inbrengen,
meld je dan even bij het bestuur!