Gepubliceerd op 1 apr, 2020
Geplaatst in Algemeen

NIEUWSFLITS APRIL 2020

Corona

Vanwege de kabinetsmaatregelen omtrent het Coronavirus zijn ook onze volleybaltrainingen en -wedstrijden na 12 maart helaas abrupt gestopt. Sporthal De Marke is gesloten en de gehele sportwereld ziet er opeens heel anders uit.

Dit is heel jammer, maar vanwege de ontwikkelingen wereldwijd en de gezondheid van ons allemaal, ook heel begrijpelijk.

Het is raar dat het seizoen ten einde is en dat we geen eindstrijd zullen ervaren in het laatste gedeelte van de competitie. Helaas heeft Corona ook gevolgen voor een aantal activiteiten binnen onze vereniging (zie verder in deze nieuwsflits).

Toch blijven we positief en hopen we volgend seizoen weer allemaal gezond, vol energie, sportiviteit en nieuwe moed te starten met volleybal!

De Nevobo zal komende week een besluit nemen omtrent de competitiestanden en eventuele promotie/degradatie-regelingen. Wij houden jullie hiervan op de hoogte.

Als er kampioenen blijken te zijn, zullen wij kijken of we op de meest gepaste manier een feestje kunnen organiseren.

Beachen na Corona?

Als er begin juni toch weer groen licht gegeven wordt om weer te gaan sporten, bestaat er misschien de mogelijkheid tot het organiseren van een kort (beach)volleybalprogramma voor onze jeugd- en seniorenleden. Hiervoor zijn natuurlijk trainers, materialen en velden nodig. Het bestuur onderzoekt in de komende periode hiervoor de mogelijkheden en dit wordt dus vervolgd.

Afmelden

of liever aanmelden

Wij gaan ervan uit dat jullie allemaal blijven volleyballen, maar afmelden kan dit jaar tot 15 april. Als jullie nog (jeugd)spelers/speelsters weten die zich willen aanmelden of willen komen meetrainen, dan horen wij dit graag. Er is ook een facebook bericht rondgestuurd door de Technische Commissie, willen jullie dit zoveel mogelijk delen?

Af- en aanmeldingsformulieren zijn te downloaden op onze site www.cupido-hengevelde.nl

Nieuw seizoen2020-2021

Ervan uitgaande dat we in augustus weer mogen volleyballen is de TC alweer bezig om alles rond te krijgen op het gebied van teamindelingen, trainings- & wedstrijdtijden en trainers voor het komend seizoen. Zodra alles rond is wordt er een mail rondgestuurd.

Contributie

Volgende week wordt de tweede termijn van de contributie seizoen 2019-2020 geïncasseerd. Deze tweede termijn bestaat uit de helft van de verenigingscontributie.

(De bedragen kun je vinden in het informatieboekje op onze website).

Teamuitje

Tijdens de jaarvergadering is er aan alle teams (met uitzondering van de miniteams) een bedrag toegezegd van € 150,00 per team als bijdrage voor een teamuitje. Het bestuur vindt deze sociale binding belangrijk en kan dus benaderd worden voor deze financiële bijdrage. Dit geldt voor de teams die dit bedrag nog niet hebben ontvangen. 

Als het straks weer mag, gezellig met je teamgenoten iets leuks doen als afsluiting van het seizoen! Wie verheugt zicht er niet opJ

Flyeractie afgeblazen

De geplande flyeractie in week van 20 t/m 24 april zal vanwege het Corona virus niet doorgaan.

Millingen en Jeugdkamp afgeblazen

Na overleg met de activiteitencommissie is helaas ook besloten om het buitentoernooi Millingen en het jeugdkamp van Cupido dit jaar niet door te laten gaan. Dit vanwege de moeilijkheden qua voorbereiding en de grote kans dat deze activiteiten sowieso niet door mogen gaan vanwege Corona. Als de omstandigheden het toelaten, zullen we nog wel proberen een leuk uitje te organiseren voor de jeugd. Hierover later meer...

Rabobank Clubkas Actie

De Rabobank Clubkas Actie wordt wel georganiseerd, maar met een aantal wijzigingen;

-De naam in 2020 is Rabo Clubkas Support

-De actie vindt komend najaar plaats, de stemperiode is van 21 september tot 2 oktober.

-Om te stemmen moet je lid zijn van de Rabobank

-Lid worden kan via volgende link www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden   

Je kunt alleen lid worden van de Rabobank als je er een rekeningnummer hebt en als

je minimaal 18 jaar oud bent.

Word dus in ieder geval zelf lid en stimuleer zoveel mogelijk mensen die straks kunnen/willen stemmen op Cupido, om lid te worden van de Rabobank (als ze dat nog niet zijn!).

Lid worden van de Rabobank kost geen geld, alleen een paar muisklikjes...