Gepubliceerd op 13 apr, 2024
Geplaatst in Algemeen

Nieuwsflits april

NIEUWS APRIL 2024

Dames 2 kampioenschap 12 april!!

Aanstaande vrijdag 12 april is de laatste wedstrijdavond in de Marke. Dames 1 speelt haar laatste wedstrijd om 19.00 uur en wil deze natuurlijk graag winnen. Kom aanmoedigen! Deze avond kan ook Dames 2 tijdens de wedstrijd v.a. 21.00 uur kampioen worden en promoveren naar de eerste klasse! Dames 2 heeft nog 2 puntjes nodig en daarom zou support van velen bij deze wedstrijd geweldig zijn. Na de wedstrijd is er feest in de kantine met bitterballen en borrels. Kom allemaal kijken, aanmoedigen en feest vieren!

Bekerwedstrijd Dames 1

Dames 1 speelt op zaterdag 11 mei de finale van het regio bekertoernooi tegen derde divisionist ‘Rebo Woningmakelaardij Rebelle’. De wedstrijd begint zeer waarschijnlijk om 14.30 uur en is in Ootmarsum op neutraal terrein. We regelen ook hier weer een bus voor, mogelijke reserveringen voor de bus kunnen gemaakt worden vanaf het moment dat de wedstrijd definitief online staat. Hiervoor komt een apart bericht.

            Jeugdkamp

In het weekend van 20/21 april is het jeugdkamp voor de CMV Jeugd, Meisjes C en Meisjes B. Er zijn veel opgaves. Het is een verrassing waar de jeugd naartoe gaat, maar het thema is Hawaï. De activiteitencommissie heeft er zin in. Voor iedereen die meegaat veel plezier en veel zonnestraaltjes gewenst!

Geen training CMV-jeugd en recreanten in de meivakantie

Op 29 april en op 1, 6 en 8 mei zijn er geen trainingen voor CMV, jeugd en de recreanten. Zij beginnen weer met trainen na de meivakantie op 13 mei. De laatste trainingen zijn op 3 en 5 juni.

Inlooptraining 13 mei

Op 13 mei houden we weer een inlooptraining voor eventueel nieuwe leden voor jeugdteams, seniorenteams en recreantenteams. Wij zullen hiervoor reclame maken via Wegdamnieuws, Facebook en Instagram. Willen jullie de berichten zoveel mogelijk delen? En willen jullie ervoor zorgen dat jullie op 13 mei als team compleet zijn?

Graag allemaal opgeven voor de worstactie op 24 of op 25 mei

Op 24/25 mei houden we de jaarlijks worstactie. We verkopen met alle leden van onze vereniging én de ouders van onze jeugdleden op de vrijdagavond en de zaterdagmorgen zoveel mogelijk metworst en grilworst. Dit is heel gezellig! De aanmeldformulieren zijn inmiddels verstuurd in de teamapps. Willen jullie je allemaal aanmelden en het aanmeldformulier invullen? Alvast bedankt namens de sponsorcommissie!

       Millingen Buitentoernooi

In het weekend van vrijdag 31 mei tot zondag 2 juni wordt het Buitenvolleybaltoernooi Millingen weer georganiseerd. De activiteitencommissie heeft de betrokken teams hiervoor al benaderd. Er zijn veel opgaves en de tent is gereserveerd. Ook voor alle deelnemers aan Millingen veel plezier en veel zonnestraaltjes gewenst!

Vrijwilligersfeest Hart voor Cupido

Op vrijdag 5 juli vanaf 19.00 uur organiseren wij voor alle bestuurs- en commissieleden van Cupido het vrijwilligersfeest. Wij gaan dit feestje bij de Marke vieren, dus voor degenen die in het bestuur of in een commissie zitten HOU DEZE AVOND VRIJ! De invulling van deze avond blijft een verrassing, maar de officiële uitnodiging volgt nog voor de betrokkenen.

Vragen/opmerkingen/problemen/nieuwe ideeën?

Kom naar het bestuur en bespreek het! Wij zijn een open vereniging waar veel mogelijk is!

Groetjes Claudia Kolhoop, Janneke Ottenschot, Marleen Egberink en Veronique Beuving