Gepubliceerd op 19 dec, 2017
Geplaatst in Algemeen

Nieuwsbrief december

Toernooi 2 tegen 2; 27 december 2017

Op woensdag 27 december doen er ongeveer 50 personen mee aan het 2 tegen 2 toernooi. Een mooi aantal inschrijvingen voor de eerste editie van dit toernooi! Het toernooi begint om 19.15 uur, graag allemaal uiterlijk om 19.00 uur in de zaal….
Doe je niet mee, dan ben je natuurlijk van harte welkom om te komen aanmoedigen of om gezellig een drankje te komen drinken in de kantine.

 Trainingen kerstvakantie

Op 25-12 (eerste kerstdag), 27-12 (2 tegen 2 toernooi) en 1-1 (nieuwjaarsdag) vervallen alle reguliere trainingen.
Op 3 januari is er wel training voor hen die normaal ook op woensdag trainen.

Nieuwjaarsreceptie Hengeveldse verenigingen 6 januari 2017

Op zaterdag 6 januari vanaf 20.00 uur is de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie voor alle sporters, trainers en sponsoren van de Volleybal, Voetbal, Handbal, Tennis en de Loopgroep Hengevelde. Wij hopen dat jullie allemaal komen om dit gezellige feestje mee te vieren in de kantine van voetbalvereniging WVV. 

Bedrijvenvolleybaltoernooi 26/27 januari

In het laatste weekend van januari is het bedrijvenvolleybaltoernooi voor bedrijven uit  Hengevelde en omgeving.  Ook vrienden- en burenteams mogen meedoen. Wil je meedoen, geef je dan op. De activiteitencommissie zal nog rond vragen om te helpen bij de opbouw en het fluiten tijdens het bedrijventoernooi.
Meer informatie over dit toernooi komt binnenkort op onze website. 

Worstactie 27 januari

De worstactie wordt gehouden op zaterdag 27 januari (zie bijlage), alle leden krijgen nog een inschrijfformulier voor deze actie.