Gepubliceerd op 20 nov, 2018
Geplaatst in Algemeen

Nieuws november 2018

Contributie

Deze week wordt de eerste termijn van de contributie geïncasseerd.

Het bedrag van de eerste termijn bestaat uit de helft van de verenigingscontributie en de volledige bondscontributie.

Toernooi 2 tegen 2 : Donderdag 27 december

-Er wordt gespeeld vanaf 19.00 uur.

-Er kunnen maximaal 40 teams deelnemen; 8 poules van 5 teams.

-Het veld is 9m1. lang en 4,5m1 breed.

-Het team mag uit meer dan 2 spelers bestaan. Er staan 2 spelers in het veld, waarbij indraaien en wisselen is toegestaan.

-Eén van de spelers moet lid zijn van Cupido, je kan samen met

partner, vrienden, ouders, broers, zusjes, oud-leden, teamgenoot etc. meedoen. (Eventuele uitzonderingen in overleg).

-Er wordt gespeeld volgens de regels van zaalvolleybal.

-Opgeven van teams uiterlijk 1 december per mail info@cupido-hengevelde.nl met vermelding van namen van spelers, teamnaam en contactpersoon.

-Er zijn geen kosten aan het toernooi verbonden.

Aansluitend aan het toernooi sluiten we gezamenlijk het jaar af. Cupido trakteert;

één drankje met overheerlijke kantine bitterballen voor alle deelnemers! Doe mee en geef je op! VOL=VOL

Verslag brainstormsessie jaarvergadering d.d.08-10-018

Wat mis je nog bij onze vereniging aan activiteiten, materialen of middelen?

Antwoorden leden: We missen niks/battle rope elastiek/ aanvalsstellage /trainingspakken meisjes B /gezelligheid in de kantine en eerdere trainingstijden /gratis bitterbal na winst /anti insectenspul / meer miniballen/goede telborden/ bidonkrat dames 1 - 12 personen/ 4e scheidsrechtersstoel / mixtoernooi laatste training van het jaar/bidons voor recreanten

Actie bestuur: Meisjes B krijgt trainingspakken, het bestuur zal ieder team dit seizoen een aantal keren trakteren op bitterballen (ook als men vaak verliest!), 4e scheidsrechtersstoel komt er niet (deze is alleen in het weekend met bedrijventoernooi nodig), bidonkrat dames 1 voor 12 personen komt er. Overige punten nemen we mee.

- Hoe kan Cupido groeien als vereniging, op welke categorie moeten we ons focussen? Jeugd/Recreanten/Heren/Mixxteams recreatie

Antwoorden leden: Focus op oudere jeugd/ focus op jeugd met smashball/dames in stand houden/verjonging uitbreiding recreanten/heren recreanten competitie/jeugd en heren/ zowel jeugd basisschool als middelbare school/ focus op jeugd en stratenvolleybal/ jeugd/jeugd aantrekken via mond op mond

Actie bestuur: Jeugdclinic voor de zaal en voor het beachveld wordt ook in 2018-2019 weer geregeld door de Jeugdcommissie. Aan alle leden de oproep om positief over Cupido en over volleybal te zijn, dan volgen de leden vanzelf!

- We willen het beachveld wat meer gaan gebruiken, wat kunnen we doen?

Antwoorden leden: Meer jeugdtrainingen op beach/elke week beachcompetitie/beachtrainer inhuren/ trainen in de zomer op bachveld/beachtoernooi binnen de vereniging/regionale beachcompetitie/ minitoernooi met omliggende dorpen/beachcompetitie met meerdere teams

Actie bestuur: Voorjaar 2019, beachcompetitie met leden die dit graag willen en met omliggende dorpen lijkt een leuke actie. Als mensen hierin willen meedenken, meldt het dan bij het bestuur!

- Hoe lossen we het probleem van vacatures in commissies op?

Antwoorden leden: Mensen persoonlijk benaderen, ook jeugd en dames teams – actief benaderen /meelopen in de commissie/ouders van jeugdleden/social media vacatures verspreiden/hand opsteken en ja roepen / Tip: toernooi 2 tegen 2 voor recreanten, iedereen iemand meenemen die niet op volleybal zit!

Actie bestuur: Actieve en persoonlijke werving door bestuur en commissieleden op bovengenoemde wijze!