Gepubliceerd op 5 okt, 2021
Geplaatst in Algemeen

Martijn benoemd tot erelid tijdens jaarvergadering

Afgelopen maandag was er in kulturhus de Marke de jaar vergadering van volleybalvereniging Cupido, het werd er een met een soort van gouden randje. Martijn Vennegoor, al vele jaren een van de bekende gezichten bij Cupido werd in zijn beleving pardoes benoemt tot erelid! Maar zoiets verdien je natuurlijk niet zomaar.

Nou Martijn? Hoe kijk jij terug op je benoeming als ere lid van Cupido?

Martijn Vennegoor: “Geweldig!  Het was voor mij een totale verrassing! Dit is voor mij een erg mooie waardering en een hele eer om erelid te zijn van ons mooie cluppie Cupido.  En van alle aanwezigen een staande ovatie krijgen: Dat gebeurt je ook niet elke dag”.

Dus de komende jaren kan Cupido nog veel van je verwachten?

Martijn: “Ik ben al bijna 40 jaar bij de club en was nog lang niet van plan om te stoppen. Momenteel actief als scheidsrechtercoördinator, trainer/coach van dames 2 en speler Heren 1 en natuurlijk lid van de Beachcommissie. Wat de komende jaren gaat brengen zullen we vanzelf zien”.

Jaarvergadering
Na de opening van voorzitter Veronique Beuving, een jaarvergadering met een korte samenvatting over twee seizoenen.

Sportief
Waar dames 1 in het seizoen 2019-2020 promoveerde naar de felbegeerde promotieklasse en de heren naar de tweede klasse. Ook de jeugd heeft in dit seizoen de eerste seizoenshelft mooie resultaten behaald. In het vorig seizoen zijn er weinig wedstrijden gespeeld, wel is er veel getraind op het beachveld door zowel de jeugd als senioren. De aanwas van de jongste jeugd is stilkomen te staan, mede omdat er geen clinic konden worden georganiseerd door de jeugdcommissie, hier wordt dit seizoen aan gewerkt, de eerst clinic voor de basisschool jeugd wordt vrijdag 8 oktober gehouden.

Commissies
De verschillende commissies kwamen aan het woord om de activiteiten van de afgelopen 2 jaren in het kort te verwoorden. Het meest opvallande is het verplaatsen van de worstactie naar het voorjaar wat zeker ten goede is gekomen aan de opbrengst. Ook een positief verhaal van de Beach commissie omdat er 2 mooie toernooien georganiseerd ondanks corona. Vele andere activiteiten konden helaas geen doorgang vinden, dit wordt in komend seizoen zeker opgepakt door de activiteiten- en jeugdcommissie.  De activiteitencommissie gaat iets nieuws introduceren, nl het Black light volleybal, dit zal voor alle leden, jeugd en senioren plaatsvinden op 22 oktober.

Financieel
Het financieel overzicht door penningmeester Monique zag er hoopgevend uit, er kan zelfs iets gespaard worden voor een feest dat zal worden gehouden voor het vijftig jarig jubileum van onze vereniging in 2023.

Wisselingen
Na de pauze was er tijd voor de bestuurswisseling, Carming Ensing die samen met Myrthe Peters het secretariaat beheerd heeft afscheid genomen en haar opvolger is Janneke Ottenschot.

Ook zijn er een aantal vacatures binnen de verschillende commissies doordat er een aantal mensen te kennen heeft gegeven te willen stoppen, hier zal tijdens de vrijwilligersavond aandacht aan worden besteed.

Toekomstbestendig Hengevelde
De afsluiting van een brainstormsessie met 4 verschillende vraagstukken, onder wat tijdens toekomstbestendig Hengevelde naar voren is gekomen “wat hebben wij als Volleybal nodig in de nieuwe gezamenlijke sportaccommodatie?” De verschillende groepen hebben allerlei ideeën genoteerd, dit wordt uitgewerkt en teruggekoppeld naar de leden.

Iedereen bedankt voor de komst en een sportief en blessurevrij seizoen gewenst!