Gepubliceerd op 25 feb, 2021
Geplaatst in Algemeen

GA VOOR GLASVEZEL EN STEUN CUPIDO!

Ook Cupido doet mee aan de glasvezel-clubactie

€ 50 voor onze vereniging én zelf ook nog eens € 25 verdienen? Meld je dan aan via www.toekomstbestendighengevelde.nl

Juist nu in deze tijd als veel mensen thuiswerken en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons, jong en oud, verbonden met elkaar.

Daarom is wat Cupido betreft straks ook HENGEVELDE, klaar voor de toekomst! Dat kan als 35% van de inwoners van HENGEVELDE voor 21 april a.s. ‘JA’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk. Een mooie aanwinst voor HENGEVELDE, laten we met zijn allen zorgen dat we dat gaan behalen!

Gratis aansluiting

De glasvezelaansluiting is helemaal gratis. Het enige dat je betaalt zijn de abonnementskosten. Dit betekent over het algemeen dat je niet duurder uit bent dan nu, maar wel alle voordelen van glasvezel hebt. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus! Bekijk het exclusieve welkomstaanbod via gavoorglasvezel.nl.

Samen gaan voor Cupido en glasvezel

Met de clubactie van DELTA en Caiway kun je € 50,- voor onze verenigingen en € 25,- voor jezelf verdienen. Hoe werkt het? Heel simpel! Schrijf je in voor een glasvezelabonnement van Caiway of DELTA via de clubactie website www.toekomstbestendighengevelde.nl  

Doen! Laten we samen gaan voor Cupido en glasvezel.

De zomerfeesten Hengevelde zal de inkomsten n.a.v. deze actie volledig uitkeren naar de Hengeveldse gemeenschap. De verdeling zal gebeuren conform het alom bekende subsidiesysteem zoals we deze ook kennen bij het aanvragen en uitkeren van subsidies n.a.v. onze zomerfeesten. Een onafhankelijke financiële advies commissie (FAC) zal de subsidie aanvragen van de verenigingen beoordelen en een bedrag toekennen. Zo kan elke vereniging van Hengevelde (mits zij een subsidie aanvragen) meedelen in het resultaat van deze actie.

Online een informatieavond volgen

Op 1 maart organiseren we (Deltafiber) om 19.30 uur een online informatieavond voor de inwoners van Bentelo & Hengevelde.

Tijdens een algemene presentatie van 45 minuten informeren wij je over de voordelen van glasvezel, de toekomstige mogelijkheden en de diverse abonnementen. Je hebt alle ruimte om online vragen te stellen.

Deze online informatieavond volg je vanuit huis via je computer, tablet of telefoon. Via de chat kun je direct je vragen stellen.

Aanmelden kan via https://toekomstbestendighengevelde.nl/#faq