Gepubliceerd op 8 okt, 2022
Geplaatst in Algemeen Senioren

Dames 1 was dichtbij de overwinning

Dames 1 heeft het vanavond tegen Esch Stars dames 1 uit Vasse net niet gered: Na een lekkere lunch begonnen de groen gelen vol goede moed aan de wedstrijd maar konden een 3-2 nederlaag niet voorkomen.

De eerste set eindigde in een 22-25 verlies. De dames van Cupido begonnen matig. Het liep niet op het normale niveau, waardoor er al gauw een achterstand was. Door een goede serveserie van Marieke Beuving kwamen de dames weer bij, maar helaas was het net niet genoeg.

Gebrand begonnen de Hengeveldsen aan het tweede bedrijf. Alles liep beter, de ballen kwamen goed en werden hard afgemaakt. Al gauw was er een voorsprong. Na de 20 werd het spannend, na heel veel setpunten trokken de dames van Cupido aan het langste eind.
De set werd gewonnen met 32-30.

Na de uitputting van de tweede set startten we de set met een goed gevoel. Helaas mocht het niet baten, en werd de set met veel serve fouten verloren met 20-25.

Met het zicht op de vijfde set begonnen de groen gelen met veel moed. Femke Beuving kwam binnen de lijnen en verdeelden goede ballen. Deze ballen scoorden, de groen gelen wonnen met 25-20.

De vijfde set kwamen de dames dichtbij, maar trokken net niet aan het langste eind. De set werd helaas met 15-11 verloren, en hierdoor de wedstrijd met 3-2.

Volgende week spelen de dames weer op het thuishonk. Vrijdag 14 oktober start de wedstrijd tussen Cupido dames 1 en Krekkers dames 3 om 19.00 in Hengevelde.
Alle support is welkom om de punten binnen te halen!