Dames 1 heeft vandaag een ruime overwinning geboekt! De eerste set begon voor Cupido goed. De gehele set bleven ze op een kleine voorsprong staan. Halverwege de set werd dit steeds groter door een uitstekende service serie van Julia Blokhorst. De set werd dan ook gewonnen met 12-25.

De tweede set bleven de dames van Cupido goed en rustig spelen, toch kwam Twente ‘05 onnodig dichterbij. Aan het einde van de set wisten ze de punten weer te maken en wonnen deze set met 18-25.
De derde set begon met een 6-0 achterstand. Gelukkig kon Cupido dit snel omdraaien en kwam weer terug tot 6-6. De gehele set bleef het gelijk op gaan, waardoor het toch even spannend leek te zijn aan het einde van de set. Na een time-out op 22-24 wist Cupido het hoofd koel te houden en het laatste punt van de set te scoren.
Op naar set 4, ze wilden natuurlijk met 5 punten naar huis. Vanaf het eerste punt was dit te merken aan iedereen. Er werden mooie ballen gescoord en op de service van Femke Beuving kwamen ze op een grote voorsprong. Zo werd de laatste set gewonnen met 10-25.