Gepubliceerd op 13 jul, 2018
Geplaatst in Algemeen

Concept programma competitie-teams staat on-line

Het conceptprogramma staat  op de website van de Nevobo.

Bekijk deze goed met je team, lees onderstaande goed door en geef eventuele wijzigingen door aan het wedstrijdsecretariaat, Bianca Hofmeijer.

Tot 1 september mogen verenigingen thuiswedstrijden wijzigen zonder overleg met de tegenstander, mits dit binnen de bepalingen van het Wedstrijdreglement gedaan wordt.

Wanneer verenigingen aanvangstijden, speellocaties of wedstrijddatums van thuiswedstrijden willen wijzigen kan dit via het online systeem voor wedstrijdwijzigingen. Hierbij wordt automatisch bepaald of de wijziging binnen het reglement valt en (als dat niet het geval is) ter goedkeuring aan de Nevobo voorgelegd. Wijzigingen naar andere speelweken worden, om er zeker van te zijn dat er niet twee wedstrijden op dezelfde dag gepland worden, te allen tijde voorgelegd aan de Nevobo.

Wanneer verenigingen aanvangstijden, speellocaties of wedstrijddatums van uitwedstrijden willen wijzigen kan dit via het online systeem voor wedstrijdwijzigingen. Hierbij wordt de wijziging automatisch ter goedkeuring aan de tegenstander voorgelegd.

Dit betekent dat vanaf vandaag u wijzigingen niet meer per mail kan doorgeven, maar via de site in kan dienen cq verwerken.
Voor informatie over de werking van dit systeem verwijzen we naar de handleiding die hier te vinden is.

Er staan soms wedstrijden zonder tijd of datum gepubliceerd. Dit kan drie dingen betekenen:

  • We konden de wedstrijd niet inplannen op de door jullie opgegeven zaalruimte
  • Het betreft een onderlinge wedstrijd welke bij de jeugd voor 1-11-2018 en bij de senioren voor 1-3-2019 gespeeld moeten worden
  • De vereniging heeft geen tijd opgegeven voor dit team

We willen jullie vragen deze wedstrijden zelf in te plannen op een dag c.q. tijd waar er in jullie zaal ruimte is (handleiding wedstrijdwijzigingen).

Komen jullie er met deze niet geplande wedstrijden niet uit om zelf in te plannen kun je altijd contact met ons opnemen per mail of telefoon.

Jeugdwedstrijden

Bij wijzigen van jeugdwedstrijden naar een doordeweekse dag (vrijdag hoor hierbij bij het weekend) zal toestemming nodig zijn van de tegenstander.

De site is zo ingesteld dat deze wijzigingen eerst worden voorgelegd aan de tegenstander dus ze worden niet direct verwerkt in je thuisprogramma. 

Voor vragen zijn wij tot en met zondag 19 augustus telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag woensdag van 09.00 uur tot 13.00 uur. Op vrijdags is in deze periode het kantoor gesloten. Uiteraard wordt de mail wel gelezen en proberen wij zsm te reageren op uw mail.

Dan rest ons verder niets dan jullie een goede zomer te wensen! 

Met vriendelijke groet,

Medewerkers Wedstrijdwezen