Gepubliceerd op 14 feb, 2020
Geplaatst in Senioren

dames 1 herpakt zich

Cupido dames 1 heeft vandaag in eigen huis met 4-0 gewonnen van Kuipers Flevoll dames 2. Hierdoor staan ze 1e in de competitie. De eerste set begonnen de dames met vol energie. Deze goede energie werd omgezet tot goed resultaat. Eindstand eerste set: 25-16. De tweede set begon helaas met een achterstand. Toch werd er terug gevochten wat tot overwinning zorgde. Stand tweede set: 25-22.

c1 Custom
Maureen Grefte blijft cool; Mirthe Escher en Meike Cent zien dat het goed is

De derde werd voortgezet met goede samenwerking van iedereen. Er werd gevochten voor elke bal. Flevoll werd zelfs onder de 10 gehouden. De derde set kreeg een stand van 25-9.

De vierde set wilden ze natuurlijk ook graag winnen om de 5 punten binnen te halen. Door een mooie opslagserie van Marieke Beuving bleef Cupido een voorsprong houden. De eindstand van de vierde set was 25-20.