Gepubliceerd op 30 nov, 2019
Geplaatst in Senioren

Latertje voor dames 1, maar ze blijven in de race

Daes 1 heeft het latertje gisterenavond om weten te zetten middels een 1- 3 overwinning in Mariaparochie tegen de Krekkers. Na een half uur te hebben gewacht voordat de dames het veld op konden, begon de wedstrijd dan toch. Om 21.45 startte de wedstrijd.
In de eerste set startte Cupido met een kleine achterstand maar door goed snel spel brachten de groen-gelen snel ommekeer in de set. De dames toonden veel enthousiasme en deze eindigde dan ook met een stand van 16-25. Dit enthousiasme zette zich voort in de tweede set. Mede door goed verdedigend werk van Mirthe Escher resulteerde deze set in een stand van 16-25.

krekkers uit 1

In de derde set zaten de meiden nog steeds in hun eigen goede spel en de tegenstander wist hier geen raad mee. Door een paar goede services en wat harde aanvallen overheerste Cupido de set en won deze met 20-25.
Tijdens de vierde set liep het iets anders. De tegenstander kwam beter in hun eigen spel en het ging gelijk op. Door een ‘inkakker’ aan de kant van Hengevelde verloren ze deze set met een stand van 25-22. Daardoor Moeten de Hengeveldse volleybaldames de koppositie nu delen met Lutheria uit de Lutte.
krekkers uit 3

Volgend weekend spelen de dames weer in eigen huis! Ze spelen tegen Rivo Rijssen, wat op dit moment op de vierde plek staat.

Kom ze allemaal aanmoedigen om 21.00 uur in sporthal de Marke.