Gepubliceerd op 24 okt, 2019
Geplaatst in Algemeen

dames 1 Verliest in eigen huis

De dames van Cupido D1 hebben het vanavond tegen Lutheria enigszins laten liggen middels een 2-3 nederlaag in eigen huis. De eerste twee sets werden relatief eenvoudig in winst omgezet, de kater kwam later! Na hard vechten, mooie opslag series en tactisch spel werd de eerste set gewonnen met 25-16. Wilskracht werd de grootste drijfveer bij de geel groenen en dit is dan ook terug te zien in de eindstand van de 2e set: 25-12. De derde zet begon met een gebrek aan concentratie. Cupido liep van meet af aan achter de feiten aan, in de stand was dit te zien in een constante achterstand van 2 punten. Deze set werd dan ook verloren van 21-25.
De beslissende set ging van start. De derde set vergeten, bouwen op eigen krachten en vechten. Helaas mocht het niet baten en werd er verloren met 24-26.
De winnende vijfde set begon goed voor de Wegdamse dames. Met een 8-4 voorsprong werd er gewisseld van kant, helaas verdween de concentratie en werd de set met 13-15 verloren en daarmee de wedstrijd.