zaterdag 4 april 2020
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Feestelijke onthulling 'Borden met omgangsregels in Hengevelde'

  • zondag, 20 oktober 2019 17:38
  • Geschreven door 

Vandaag was de onthulling van de borden die vanuit het project sociale veiligheid op diverse plaatsen zijn geplaatst. Het project sociale veiligheid komt voort uit de werkgroep Samen, deze bestaat uit een vertegenwoordiging van de SSGH, W.H.C., W.V.V. ’34 , de Wegdamse tennisvereniging, Cupido en de vertrouwenscontactpersonen van de verenigingen. Het motto van werkgroep Samen, om met iedereen in Hengevelde te zorgen voor een plezierige en veilige (sport)omgeving, is op verschillende plekken terug te vinden in ons dorp.  Wethouder van Zwanenburg was uitgenodigd om de officiële onthulling van de borden te verzorgen.

Vertrouwenscontactpersoon Henk Meijer opende de middag met in een vogelvlucht een terugblik van het proces rondom de vertrouwenscontactpersonen en het ontstaan van werkgroep Samen. Hij bedankte alle betrokkenen en aanwezigen voor hun komst, waaronder de ontwerper van de borden Bart-Jan van Hecke, Gravutech, de gemeente Hof van Twente en de verschillende besturen van de sportverenigingen.

In zijn woorden voorafgaand aan de onthulling van het bord sprak wethouder van Zwanenbrug lovend over de brede betrokkenheid binnen dit project. Vooral de kernwaarden trots en eigen verantwoordelijkheid noemde hij speciaal, omdat dit waarden zijn, die wij als dorp ook vaak laten zien. Hij was dusdanig onder de indruk van het hele project dat hij zich wil opwerpen als ambassadeur voor de Hof van Twente.

Na de onthulling is er met een hapje en drankje geproost op de borden en op de samenwerking met alle betrokkenen die aan dit project hun bijdrage hebben geleverd.

onthul2

onthul3

onthul4

onthul7

Handige downloads

Bestandsnaam Grootte Datum & Tijd
A Microsoft Word file Afmeldingsformulier Volleybalvereniging Cupido Hengevelde 24.19 KB 2019-11-06 20:16:37
A Microsoft Word file Aanmeldingsformulier Volleybalvereniging Cupido Hengevelde 24.93 KB 2019-11-06 20:16:06
An Adobe Acrobat file informatieboekje 2019-2020 6.79 MB 2019-10-16 19:46:29

Kulturhus de Marke

logo WHC madebyMark Tuinte

Bretelerstaat 16
7496 PP HENGEVELDE

T. +31 (0)547 333 778

www.kulturhusdemarke.nl
info@cupido-hengevelde.nl

Next game CUPIDO

                       Dames 1                  

Helaas geen wedstrijden meer dit seizoen

   Hopen volgend seizoen weer op jullie support

 

 

logo WHC madebyMark Tuinte

Sponsoren CUPIDO