Gepubliceerd op 6 apr, 2019
Geplaatst in Senioren

Fabuleuze winst op de nummer 2!

Cupido toonde vanavond veerkracht met een 3-1 overwinning op Vrivo uit Rijssen dat op de derde plaats staat. Na het 24-26 verlies in set 1 rechtten de dames hun rug en wisten de overige drie sets te winnen.Zowel voor dames van Cupido als voor de trainers:  Er was wat goed te maken na de verloren wedstrijd met 3-1 uit in Rijssen. De drang om te winnen was groot en de vechtlust straalde er bij beide teams vanaf. De 1e set begon helaas toch wat moeizaam en de dames van Cupido stonden al gauw met 1-6 achter en Cupido liep al gauw achter de feiten aan. Ondanks dat de start wat moeizaam verliep werd de vechtlust niet minder. Er kwam een krachtige serviceserie van Marieke Beuving die de stand weer op gelijke hoogte trok met name door een aantal aces en dat was het keerpunt van het spel. De dames van cupido verloren de set helaas met 24-26, maar wisten het voor het publiek erg spannend te maken. De 2e set werd het alerte spel doorgetrokken.

rivo 8

Er werd van beide kanten gestreden voor elke bal en met behoorlijk wat servicedruk eindigde de set in het voordeel van Cupido met een stand van 25-20.

In de 3e set was Cupido de Rijssense dames geheel de baas. De 1e serviceserie van Anouk Vehof leverde een voorsprong van 12-2 op en dit werd ruimschoots doorgetrokken. De aanval ging steeds sneller, de blokkering stond perfect en de kracht nam toe. Deze topset eindigde in een stand van 25-14 voor de groen-gelen. Tot veel geklaag en teleurstelling van het Rijssense publiek.

De 4e set was voor beide teams erop of eronder. De beslissing op de winst of een 5e set om dit met elkaar uit te vechten met fanatiek spel. De 4e ging dan ook gelijk op en moest op het eind van de set de beslissing brengen. De set eindigde in een winst voor de dames uit Hengevelde met een setstand van 25-23. Hiermee was de 3-1 winst in de pocket en bleven de punten in Hengevelde en was het kampioenschap voor Rivo  definitief van de baan!

De volgende en tevens laatste wedstrijd zal volgende week vrijdag plaats vinden in sporthal de Rossweide in Rossum. Wil je Cupido ds1 nog een keer in actie zien dan is dit de laatste kans van dit seizoen, dus kom allen! De wedstrijd zal starten om 20.30 uur. Tot dan!!