Gepubliceerd op 2 nov, 2019
Geplaatst in Senioren

dames 1 knokt zich een aantal keren terug in de wedstrijd

Cupido heeft gisterenavond goede zaken gedaan in het verre Tubbergen middels een 1-3 overwinning. De volleybaldames begonnen sterk: Lange rally’s, voorafgaand aan een sterke en harde serve van de groen gelen leidden echter niet direct tot een grote voorsprong. Door het werklust en enthousiasme werd de set toch binnengesleept en wel met 19-25.
De tweede set liepen de dames vanaf het begin achter de feiten aan.
Even leek het erop dat het ommekeer kwam bij 14-13. Echter werd de pass niet meer bij de goed spelende Susan Beuving gebracht waardoor vele aanvallen uitbleven. De set werd dan ook verloren met 25-19.
Set drie leek aanvankelijk een kopie van de tweede hetgeen resulteerde in een 10-2 achterstand. Door een goede serve van de gezusters Marieke en Anouk Beuving kwam de ommekeer in het spel. De set werd door de dames met 20-25 gewonnen.
De vierde set liep er van alles niets. Door positief coachend werk herpakten de dames zich en lukte het toch om 4 punten mee huiswaarts te nemen!
Namens het team: ”Lisa Grobben en Jolijn Rotink bedankt voor jullie inzet! 22 november om 21 uur zien wij onze supporters graag weer in eigen huis om ons aan te moedigen tegen Webton Hengelo”.