Gepubliceerd op 9 dec, 2018
Geplaatst in Senioren

Teleurstelling voor dames 1

Cupido dames 1 ging vanmiddag in Weerselo met 3-2 ten onder. Tegenstander WEVO stond op de 7e plek. De eerste set begon met een achterstand, maar door het eigen spel op te pakken werd deze netjes met 17-25 gewonnen. De 2e set ging nek aan nek, tot de ‘bigpoints’ was het spannend en kon het beide kanten op gaan. Lotte Rotink: ”Helaas viel deze voor ons nipt de verkeerde kant op met 26-24. De 3e set was een kopie van de 2e, de rollen waren nu echter omgekeerd en zo werd het 42-26 in ons voordeel".

Niks lukte en met een 14-25 won Wevo verdient. De beslissing moest dus uit de 5e set komen. Het geloof was weer terug en wederom ging het gelijk op, van 8-8 naar 15-15. De 9e competitiewedstrijd werd helaas verloren: eindstand 5e set werd 15-17.

Lotte:” Komende week weer lekker trainen en vrij uit de wedstrijd tegen de koploper in gaan, 10.30 uur in Rijssen tegen Rivo.