Gepubliceerd op 3 nov, 2018
Geplaatst in Senioren

teambulding dames 1 werpt z’n vruchten af

Na de stapavond van vorig weekend werd de teambuilding vanavond op een andere, maar geen mindere manier voortgezet. De wedstrijd tegen de nummer 11 van de ranglijst stond vanavond voor de groen gelen op het programma. De eerste set stond in het teken van een ijzersterke serve en een alert blok. Mede hierdoor werd de set met ruime cijfers gewonnen door de thuisploeg met een 25-14. Het stabiel spelende Cupido nam ook in de tweede set het voortouw waardoor de tegenstander weinig terug had. Maureen Grefte wist een paar harde smashes voor de voeten van Saasveldia neer te leggen wat resulteerde in een 25-15.5496863F E377 424E 9D92 54A9CFF61D1A

Met vele wissels aan de kant van Cupido werd ook de derde set met volle overtuige gespeeld. Opnieuw werd er stabiel geserveerd en had de tegenstander hier weinig antwoord op terug. De 3-0 werd behaald door een uitslag van 25-11. De laatste set leek allesbehalve op de drie voorgaande sets. Hierin verliep het spel wat langzamer waardoor de tegenstander meer ruimte kreeg en het spel gelijk opliep tot aan de 20 punten. Toch wist Cupido ook nu aan het langste eind te trekken en trok de set naar zich toe met een eindstand van 25-21. Graag zien de dames van Cupido jullie op vrijdag 16 november om 21:00 weerop de tribune zitten.