Gepubliceerd op 17 mrt, 2018
Geplaatst in Senioren

Dames 1 pakt volle winst

Tegen WSV lukte het eindelijk weer een eens keer; Een 4-0 overwinning en dus met 5 punten in de tas huiswaarts! Speelster Lynn Roorda:” De eerste set begonnen we sterk, we konden de wissel van de libero’s toepassen. Niet van ondergeschikt belang voor de wedstrijd: Anouk Beuving maakte haar debuut vandaag als libero in het 1e team van Cupido. Deze set werd dan ook afgesloten met een 25 - 15 winst.De tweede set hadden we al snel een achterstand van 8 - 4. De tactische ballen in het centrum werden door de tegenstander helaas beter ingeschat, ook sloegen de WSV-dames de ballen vaker tactisch langs het blok van de groen gelen heen.

cup w 2

”Doordat we ons blok gingen veranderen kwamen we weer beter in de wedstrijd. Bijna deze hele set liepen we met 1 punt achter de feiten aan. Pas in de slotfase kwamen we bij en trokken we alsnog deze set naar ons toe met 25 - 20.

Hoe we de tweede set eindigde; begon de derde set. Door een heel sterk blok en ook nog een puntje van de libero Meike Cent hebben we deze ruim gewonnen met 25 - 13".

De laatste set, de valkuil voor de Hengeveldse dames stond Cupido gelijk met maar liefst 3- 11 achter. Lynn:"Door een goede invalbeurt van Janne Lettink en vele mooie serves van Jolijn Rotink kwamen wij weer dichterbij. De laatste set hebben we uiteindelijk toch nog gewonnen met 25 - 23, super toch?

Wij willen de mini van de week Femmie ten Thije en de tribune bedanken voor hun uitbundige support!

Onze volgende wedstrijd is aanstaande woensdag 21 maart om 21:00 tegen D.V.O. DS3 in Hengelo GLD. Kom gerust kijken”.