Gepubliceerd op 13 jan, 2018
Geplaatst in Senioren

Dames 1 boekt moeizame 3-2 overwinning op Dynamo Neede

De Cupido dames pakten vanavond 3 punten op Dynamo Neede 1, de degradant uit de promotieklasse. De wedstrijd kwam moeizaam op gang, de groen gelen leken nog enigszins in de vakantie modus. Het lukte niet om het eigen spel te spelen, de eerste set eindigde dan ook met 19-25. In de 2e set moest het spel beter en vooral feller. Deze opdracht werd goed uitgevoerd, ze konden een terechte 25-19 van het scorebord noteren. Volle bak gaan voor een 3-1 overwinning was het hoofddoel en het tevens hoogst haalbare:

cup dyn 19

De 3e set waren beide teams aan elkaar gewaagd. Zowel Dynamo als Cupido wisselden elkaar af op het scorebord, dit met Anouk Beuving binnen de gelederen die als debutant haar eerste minuten maakte. De eerste actie was een pracht pass en zo vervulde ze haar taak goed. Uiteindelijk trokken de Hengeveldse dames aan het kortste eind: 23-25.

Weer 3 weken rust, de volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 3 februari in Barchem!