Gepubliceerd op 16 dec, 2017
Geplaatst in Senioren

Dames 1 winterkampioen

Cupido heeft vanavond in sporthal de Marke uitstekende zaken gedaan door het hoog geklasseerde Revoc uit Rekken met 3-1 te verslaan. Daarmee werden de dames zelfs ‘Herbstmeister De eerste set begonnen de Wegdamse volleybaldames goed. De eerste bal werd er direct keihard ingeslagen. De groen-gelen zetten het sterke spel door, en wonnen de eerste set met 25-19. In de tweede set waren de dames in staat het goede spel een vervolg te geven, goede passes werden afgeleverd bij de spelverdeler en vervolgens werden de ballen er opnieuw keihard ingeslagen. Dat was mede te danken aan Anouk Vehof. De tweede set eindigde dan ook met een top stand van 25-14. De derde set zwakten de dames af:

En waren ze hun eigen spel kwijt zo leek het. Door communicatiefouten en het niet afmaken van de rally's kwamen de dames op een achterstand en konden ze het niet meer rechtzetten. Deze set werd dan ook verloren met 15-25.
In de vierde set kwamen de dames van Cupido weer volop in hun eigen spel, en door een hoog baltempo leverden de dames mooie aanvallen af richting de tegenstanders. Deze set werd sterk gespeeld, en daardoor binnengesleept met een eindstand van 25-13 en staan de dames bovenaan!