Print deze pagina

Veel enthousiasme tijdens clinic van Johan Strokap

  • woensdag, 11 januari 2017 18:40
  • Geschreven door 

In samenwerking met de volleybalbond NEVOBO onder leiding  Johan Strokap is er de clinic Join Volleybal georganiseerd. De afgelopen twee dagen voerde volleybal de boventoon in de Hengeveldse sporthal. Dinsdag waren de beide groepen 6 en 8 van de Petrusschool aan de beurt, vandaag (woensdag) konden de groepen 3-4-5 en 7 aan de bak. (Klik hier voor foto's/filmpjes). In het begin werden er oefeningen gedaan om goed warm te worden, daarna kwam het ‘echte volleybal’ aan bod. Karlijn Wensink: “Alle technieken kwamen aan bod en natuurlijk ook smashen, dit vonden de kinderen maar wat gaaf!” Vrijwilliger Inge Workel:”Het was een erg leuke clinic, het enthousiasme straalde er vanaf!” De campagne Join Volleybal is door de Nevobo ontwikkeld om de volleybalsport in al haar vormen zo breed mogelijk te promoten.

Hiervoor wordt samengewerkt met clubs, onderwijs en gemeenten. Verenigingen kunnen gebruik maken van de mogelijkheden om extra activiteiten aan te vragen, zoals een bezoek van de volleybalpromobus of een oud-international én subsidie aanvragen voor de organisatie van toernooien en clinics.

Alle kinderen hebben dan ook een uitnodiging meegekregen om vanaf aanstaande maandag mee te komen trainen van 18.00 t/m 19.00 Dan is er tevens in de krokusvakantie een volleybaltoernooi gepland voor de basisschool jeugd.
poster clinicposter clinic jong