Gepubliceerd op 13 apr, 2024
Geplaatst in Senioren

Citroen, citroen dames 2 is kampioen

Ze moesten 2 sets winnen, en dat voor een volle tribune die met veel decibels de wedstrijd aanschouwden. Met trommels, toeters en gezang duwde het publiek de dames van Cupido 2 richting de titel! De spanning werd omgezet in vreugde met de eerste twee sets in 25-18 en 25-18. Maar ook de andere twee sets werden gewonnen van tegenstander Harambee en wel met 25-10 en 25-13!
Nog nooit heeft het tweede team van Cupido in de 1e klasse gespeeld, na vrijdagavond is het dan zo ver.

KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM

Set 1
De eerste set begon Cupido gelijk sterk! Toch was er bij iedereen te zien dat de spanning hoog zat. Door een goede aanval van Janneke kwamen we op een mooie voorsprong. Janneke was dan ook extra gedreven om te laten zien wat ze kon, doordat ze een eigen spandoek van haar zussen had gekregen die aan de tribune hing. Deze set winnen we met 25-18

Set 2
De tweede set, zal dit dan de beslissende set worden? Met iets te veel power in de armen sloegen we een aantal opslagen uit. Toch wisten we uiteindelijk de spanning de baas te zijn. En ja hoor, ook deze set winnen we met 25-18. KAMPIOENEN!! Wat een mooi moment was dit om samen met een volle tribune te vieren. Confetti, spandoeken, veel gejuich en applaus

KAMPIOENEN!!

Wat een mooi moment was dit om samen met een volle tribune te vieren. Confetti, spandoeken, veel gejuich en applaus

Confetti, spandoeken, veel gejuich en applaus

Set 3
Na set 2 was de spanning weg. We hadden vooral heel veel zin om naar de kantine te gaan. Toch zeiden we tegen elkaar de laatste sets ook te willen winnen. Dit wordt uiteindelijk gedaan met een stand van 25-10.

Set 4
Na een snelle derde set, afgesproken met het team om ook deze set snel aan ons voorbij te laten gaan. Dus ook deze set met 25-13 gewonnen.

Dames 2 is kampioen geworden in de tweede klasse met 4 punten verschil van plek nummer 2. Volgend jaar gaan ze naar de eerste klasse en zien graag de vele supporters weer op de tribune volgend seizoen. Nog nooit heeft dames 2 van Cupido zo hoog gespeeld!!

Een speciaal dank aan Alfred Oonk en Susan Beuving voor de trainingen en coaching! ‎